CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORÓW
|
POZ/ODP: | [przedm. Armin Rossmeier ; przekł. z niem. Agata Janiszewska i Monika Pawlina]. | ![]() | |||
ADRES | Diepholz : Wydawnictwo MAK, 2001. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 95, [1] s. : il. ; 30 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 145000231532 | 23153 /MGBP | |||
UWAGI: | U góry s. tyt.: Wszystko o potrawach z grilla. Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Receptury klasztorne : co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...]
POZ/ODP: | zebr., zrymował, spróbował - i przeżył Jacek Kowalski ; a półprodukty wyrysował Piotr Łysakowski. | ![]() | |||
ADRES | Poznań : Fundacja Świętego Benedykta : Klub Książki Katolickiej, cop. 2005. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 351, [5] s. : il. ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 145000252957 | 25295 /MGBP | |||
UWAGI: | Na okł. podtyt.: nalewki, wina, miody, ratafie, piwa, likiery, rosolisy, zupy, mięsiwa, ryby, pasztety, pierogi, grzyby, sosy, pierniki, kutie, baby, strucle, [>>] | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
|