PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORÓW |
Receptury klasztorne : co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...]
LDR | 01440-am 2200289 i 4500 | |
001 | n 20121106000009021633 | |
005 | 2012-11-06 | |
001 | vtls000746639 | |
003 | NUKAT | |
005 | 20071024011000.0 | |
008 | 06 | |
020 | a 8388481673 | |
035 | a zz2006990039 | |
040 | a WR O/KK c WR O/KK d WR O/KKs d WR O/dja d KR 197/RA d CIE_GLI | |
245 | a Receptury klasztorne : b co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...] / c zebr., zrymował, spróbował - i przeżył Jacek Kowalski ; a półprodukty wyrysował Piotr Łysakowski. | |
260 | a Poznań : b Fundacja Świętego Benedykta : b Klub Książki Katolickiej, c cop. 2005. | |
300 | a 351, [5] s. : b il. ; c 25 cm. | |
500 | a Na okł. podtyt.: nalewki, wina, miody, ratafie, piwa, likiery, rosolisy, zupy, mięsiwa, ryby, pasztety, pierogi, grzyby, sosy, pierniki, kutie, baby, strucle, kołacze, mazurki, powidła, kompoty, marmolady, konfitury, soki... | |
500 | a Nazwa drugiego wydawcy wg ISBN. | |
500 | a W części nakł. bark tyt. na okł.: Receptury klasztorne dla duszy i ciała oraz brak podtytułu. | |
500 | a W części nakł. na okł.: Tradycyjną kuchnię dla duszy i ciała poleca Krystyna Feldman. | |
650 | a Kuchnia. | |
650 | a Kuchnia v poezje. | |
700 | a Kowalski, Jacek d (1964- ). e Zebr. | |
700 | a Łysakowski, Piotr. e Il. | |
920 | a 83-88481-67-3 | |
980 | a 641/642< | |
999 | a 2 |