Miejsko-Gminna Biblioteka
Publiczna


w Glinojecku

PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORÓW

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Receptury klasztorne : co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...]
LDR
01440-am 2200289 i 4500
001
n 20121106000009021633
005
2012-11-06
001
vtls000746639
003
_ _
NUKAT
005
20071024011000.0
008
06
020
_ _
a 8388481673
035
_ _
a zz2006990039
040
_ _
a WR O/KK c WR O/KK d WR O/KKs d WR O/dja d KR 197/RA d CIE_GLI
245
0 0
a Receptury klasztorne : b co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...] / c zebr., zrymował, spróbował - i przeżył Jacek Kowalski ; a półprodukty wyrysował Piotr Łysakowski.
260
_ _
a Poznań : b Fundacja Świętego Benedykta : b Klub Książki Katolickiej, c cop. 2005.
300
_ _
a 351, [5] s. : b il. ; c 25 cm.
500
_ _
a Na okł. podtyt.: nalewki, wina, miody, ratafie, piwa, likiery, rosolisy, zupy, mięsiwa, ryby, pasztety, pierogi, grzyby, sosy, pierniki, kutie, baby, strucle, kołacze, mazurki, powidła, kompoty, marmolady, konfitury, soki...
500
_ _
a Nazwa drugiego wydawcy wg ISBN.
500
_ _
a W części nakł. bark tyt. na okł.: Receptury klasztorne dla duszy i ciała oraz brak podtytułu.
500
_ _
a W części nakł. na okł.: Tradycyjną kuchnię dla duszy i ciała poleca Krystyna Feldman.
650
_ _
a Kuchnia.
650
_ _
a Kuchnia v poezje.
700
1 _
a Kowalski, Jacek d (1964- ). e Zebr.
700
1 _
a Łysakowski, Piotr. e Il.
920
_ _
a 83-88481-67-3
980
_ _
a 641/642<
999
_ _
a 2