PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU MGBP W GLINOJECKU |
Warzywo 100 sposobów na jarzynę
LDR | 01246nam|a2200241|i|4500 | |
001 | n 20151211091303053342 | |
005 | 20151211091252.0 | |
008 | 151211s2015____pl_|||||_|||||001|||pol_d | |
020 | a 9788376426259 | |
040 | a CIE_GLI c CIE_GLI | |
100 | a Wójciak, Dominika. | |
245 | a Warzywo b 100 sposobów na jarzynę / c Dominika Wójciak. | |
260 | a Bielsko-Biała : b Wydawnictwo Pascal, c 2015. | |
960 | b Pascal | |
300 | a 287 s. : b il. (w tym kolor.) ; c 27 cm. | |
504 | a Indeks. | |
650 | a Warzywa x kucharstwo i przetwórstwo 2 JHP BN | |
655 | a Przepisy kulinarne 2 JHP BN | |
710 | a Wydawnictwo Pascal. 4 pbl 1 n 2006046332 | |
920 | a 978-83-7642-625-9 | |
970 | a Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie! | |
980 | a 641.55/56 |