Miejsko-Gminna Biblioteka
Publiczna


w Glinojecku

PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII W MłOCKIEJ

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Miód w kuchni
LDR
01471cam 2200313 i 4500
001
n 20121106000144065559
005
20190925123309.0
008
190925s1990____pl_|||a|||||||001|||pol_|
020
_ _
a 8309013825
040
_ _
a WA N c WA N e rda d CIE_GLI
100
1 _
a Rum, Leszek d (1925- ). e Autor 1 n 96222565
245
1 0
a Miód w kuchni / c Leszek Rum.
250
_ _
a Wydanie I.
260
_ _
a Poznań : b Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, c 1990.
960
_ _
b PWRiL
300
_ _
a 332 strony : b ilustracje ; c 21 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
504
_ _
a Bibliografia strona 321-323. - Indeks.
650
_ 7
a Miód x kucharstwo i przetwórstwo 2 JHP BN
650
_ 7
a Pieczywo 2 JHP BN
655
_ 7
a Wydawnictwa popularne 2 JHP BN
710
2 _
a Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. 4 pbl e Wydawca 1 n 2012169980
920
_ _
a 83-09-01382-5
970
_ _
a Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów
980
_ _
a 641.5.021