Miejsko-Gminna Biblioteka
Publiczna


w Glinojecku

PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII W MłOCKIEJ

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Leksykon sztuki kulinarnej
LDR
01644cam |2200301|i|4500
001
n 20130403154200086262
005
20200907140052.0
008
s1983Ps1983||||pl||||a|||||||001|||pol||
020
_ _
a 8322501064
040
_ _
a WA N c WA N d CIE_GLI e rda
100
1 _
a Halbański, Maciej Erwin d (1912-1981). e Autor 1 n 97009553
245
1 0
a Leksykon sztuki kulinarnej / c Maciej E. Halbański.
250
_ _
a Wydanie 1.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Watra, c 1983.
960
_ _
b Watra
300
_ _
a 218, [6] stron, VIII stron tablic kolorowych : b rysunki ; c 24 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki.
504
_ _
a Bibliografia strony 219-220.
650
_ 7
a Kucharstwo 2 JHP BN
650
_ 7
a Żywność 2 JHP BN
710
2 _
a Wydawnictwo "Watra". 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 83-225-0106-4
970
_ _
a Leksykon zawiera bogatą wiedzę o sztuce kulinarnej, nawiązując do nauk ściśle związanych z tą dziedziną a więc gastronomii, biochemii nauki o żywieniu. Czytelnik znajdzie tu mnóstwo ciekawych i użytecznych informacji o produktach żywieniowych, używkach, przyprawach, sposobach przyrządzania mięsa, ryb, sosów, ciast, deserów, a także wiele ciekawostek o warzywach i owocach, zawartości w nich witamin i innych składników odżywczych. Gandalf.com.pl
980
_ _
a 641.5+664](03)