PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII W MłOCKIEJ |
Leksykon sztuki kulinarnej
LDR | 01644cam |2200301|i|4500 | |
001 | n 20130403154200086262 | |
005 | 20200907140052.0 | |
008 | s1983Ps1983||||pl||||a|||||||001|||pol|| | |
020 | a 8322501064 | |
040 | a WA N c WA N d CIE_GLI e rda | |
100 | a Halbański, Maciej Erwin d (1912-1981). e Autor 1 n 97009553 | |
245 | a Leksykon sztuki kulinarnej / c Maciej E. Halbański. | |
250 | a Wydanie 1. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Watra, c 1983. | |
960 | b Watra | |
300 | a 218, [6] stron, VIII stron tablic kolorowych : b rysunki ; c 24 cm. | |
336 | a Tekst b txt 2 rdacontent | |
337 | a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia | |
338 | a Wolumin b nc 2 rdacarrier | |
380 | a Książki. | |
504 | a Bibliografia strony 219-220. | |
650 | a Kucharstwo 2 JHP BN | |
650 | a Żywność 2 JHP BN | |
710 | a Wydawnictwo "Watra". 4 pbl e Wydawca | |
920 | a 83-225-0106-4 | |
970 | a Leksykon zawiera bogatą wiedzę o sztuce kulinarnej, nawiązując do nauk ściśle związanych z tą dziedziną a więc gastronomii, biochemii nauki o żywieniu. Czytelnik znajdzie tu mnóstwo ciekawych i użytecznych informacji o produktach żywieniowych, używkach, przyprawach, sposobach przyrządzania mięsa, ryb, sosów, ciast, deserów, a także wiele ciekawostek o warzywach i owocach, zawartości w nich witamin i innych składników odżywczych. Gandalf.com.pl | |
980 | a 641.5+664](03) |