Miejsko-Gminna Biblioteka
Publiczna


w Glinojecku

PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21

CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORÓW

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
LDR
00882cam|a2200253|i 4500
001
n 20150218132158096195
005
20151001105853.0
008
150218s1989____pl_|||a|||||||000|||pol_d
020
_ _
a 8320904811
040
_ _
a WA N c WA N d CIE_GLI
100
1 _
a Starzyńska, Feliksa. 1 n 97037646
245
1 0
a Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa / c Feliksa Starzyńska, Anna Ners.
250
_ _
a Wyd. 2.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo Spółdzielcze, c 1989.
710
2 _
a Wydawnictwo Spółdzielcze. 4 pbl 1 n 2012253876
960
_ _
b Spółdzielcze
300
_ _
a 101, [3] s. : b rys. ; c 21 cm.
504
_ _
a Bibliogr. s. [103].
648
_ 7
a 1901-2000
650
_ 7
a Mięso x konserwacja i przetwórstwo
700
1 _
a Ners, Anna. 1 n 97009056
920
_ _
a 83-209-0481-1
980
_ _
a 637.5.033/.035