PODGLĄD REKORDU W FORMACIE MARC21
CENTRALNY KATALOG KSIĘGOZBIORÓW |
Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
LDR | 00882cam|a2200253|i 4500 | |
001 | n 20150218132158096195 | |
005 | 20151001105853.0 | |
008 | 150218s1989____pl_|||a|||||||000|||pol_d | |
020 | a 8320904811 | |
040 | a WA N c WA N d CIE_GLI | |
100 | a Starzyńska, Feliksa. 1 n 97037646 | |
245 | a Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa / c Feliksa Starzyńska, Anna Ners. | |
250 | a Wyd. 2. | |
260 | a Warszawa : b Wydawnictwo Spółdzielcze, c 1989. | |
710 | a Wydawnictwo Spółdzielcze. 4 pbl 1 n 2012253876 | |
960 | b Spółdzielcze | |
300 | a 101, [3] s. : b rys. ; c 21 cm. | |
504 | a Bibliogr. s. [103]. | |
648 | a 1901-2000 | |
650 | a Mięso x konserwacja i przetwórstwo | |
700 | a Ners, Anna. 1 n 97009056 | |
920 | a 83-209-0481-1 | |
980 | a 637.5.033/.035 |